A MAUNAWAI® története

A MAUNAWAI vízszűrő rendszer a legújabb PÍ-technológiai eredmények felhasználásával született. De mi is az a PÍ-technológia?

A PÍ életenergiát jelent.

A PÍ-szimbólum kb. 5000 évvel ezelőtt a sumér kultúrában bukkant fel először. A sumérok a legrégebbi ismert történelmi törzs. A Kr. e. 4. század közepén keletről és délkeletről vándoroltak Dél-Mezopotámia területére. Ékírásuk szerint a PÍ életenergiát jelentett.

A természet mint példakép

A PÍ-vizet növényfiziológiai kutatások keretén belül az 50-es években fedezték fel. A japán Nagoya Egyetem tudósa, Prof. Shoi YAMASHITA hatékonyabbá tette a növénykutatást, és 1964-ben felfedezte, hogy a növényekben található élő víz biológiai és fizikai karakterisztikáját tekintve jelentősen eltér az ivó- vagy forrásvizekétől, de ugyanakkor rendkívül nagy hasonlóságot mutat a szervezet sejtjeiben található sejtvízzel.  1985-ben YAMASHITA a PÍ-víz elnevezést adta ennek az élő víznek.

A cél

A PÍ-kutatás legfelsőbb célja a csapvíz élő PÍ-vízzé transzformálása. Természeti megfigyelések vezettek a ma alkalmazott rendszer megalkotásához. Ennek megfelelően a MAUNAWAI-víztisztító rendszer a víz előkészítés természetes folyamatát veszi alapul.

A MAUNAWAI rendszer a PÍ-kutatás legújabb eredményein alapszik, és ezeket a tiszta, tökéletesített technológia formájában juttatja el akár az Ön háztartásába is!

Egyedülálló

A felhasznált szűrőrendszert speciálisan és kizárólag a MAUNAWAI állítja elő, és csak a MAUNAWAI víztisztító-rendszerében található.